Werkwijze

Wij nemen uw wensen en de mogelijkheden graag met u door, bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.
U bent welkom voor een vrijblijvend gesprek waarbij we mogelijkheden met u doornemen. De stoffen kunnen bij ons bezorgd worden. Het is ook mogelijk dat wij, indien de afstand het toelaat, de stoffen bij u ophalen, alles is bespreekbaar. We nemen de mogelijkheden met u door: hoe kunnen we persoonlijke en specifieke elementen opnemen en hoe kunnen we speciale stoffen verwerken. Soms moeten stoffen eerst verstevigd worden of kunnen als applicaties verwerkt worden. Wij kunnen al een Dekentje maken met één kledingstuk.

Wij hebben een selectie gemaakt uit een aantal patronen. Deze zijn speciaal gekozen zodat uw persoonlijke stoffen het mooist tot zijn recht komen. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, uw stoffen worden met de grootste zorg verwerkt.

De stofjes worden met de machine gestikt. Het samenvoegen van de drie lagen (de top, tussenvulling en achterkant) gebeurt volgens een handwerktechniek die quilten genoemd wordt. Neem eens een kijkje bij de voorbeelden dan kunt u zien wat wij bedoelen.

Het hele maakproces duurt ongeveer 4 weken en wij houden u op de hoogte over de voortgang door middel van email en/of foto’s.